.st0{fill:#FFFFFF;}

Google My Business koulutus ja yrityksen näkyvyyttä koskevien ongelmien ratkaisu on klikkauksen päässä 

 9 huhtikuun, 2021

By  Kari Tapio Nieminen

Google My Business koulutus

Etsitkö yrityksellesi parasta liiketoimintaluokkaa Google My Business

Maksuton Google My Business koulutus sitä haluaville

Tutustu ensin suomenkielisiin oppaisiin ja sen jälkeen mahdollisuuteen varata henkilökohtainen maksuton 60 min työpaja, jonka aikana annan henkilökohtaista koulutusta ja opastusta Google My Business-tilin saloihin. Ja niitä riittää....

Hyödyllisiä ongelmanratkaisu-linkkejä

Joskus hyvän ohjeen löydettyään, ei muistakkaan mistä sen löysi. Avuksi olen kerännyt kattavan kokoelman linkkejä Googlen tarjoamaan Google My Business koulutukseen

Tästä linkistä löydät ohjeet Googlen sanoin. "Kokosimme ohjeita paikallisten yritysten avuksi laadukkaiden yritystietojen ylläpitämiseen Googlessa. Toimimalla näiden ohjeiden mukaisesti vältät yleiset ongelmat, kuten tietojesi muutokset ja joissakin tapauksissa yrityksesi tietojen poistamisen Googlesta."

LINKKI:

Tästä linkistä voit aloittaa yrityksen tietojen hallinnoinnin Googlessa.

LINKKI:

Täältä löydät vastauksia kysymyksiisi kuvailemalla ongelmaasi

LOMAKE:

Google tarjoaa suomenkielisen lomakkeen jossa voit kertoa ongelmistasi. Sitä ennen Google yrittää auttaa sinua itseäsi ratkaisemaan ongelman etukäteen ohjeiden avulla. Suosittelen yrittämään ensin ratkaisua hartaasti, ennen kuin lähetät Googlelle viestin. Googlen vastaukset voivat kestää, tai niitä ei tule lainkaan.

LOMAKE:

Joskus kilpailijat kiusaavat ja jättävät huonoja arvosteluja Google My Business-tilille, vaikka eivät edes ole olleet asiakkaina. Näissä tapauksissa voit pyytää Googlea poistamaan arvostelun. 

LOMAKE:

Jos olet laiminlyönyt Googlen virallisia ohjeita yrityksen esittelyyn (Google guidelines), niin Google voi sulkea tilisi. Tili voidaan aukaista kun tilin ongelmat korjataan ja väärinkäytös lopetetaan.

LOMAKE:

Jos yrityksesi on kärsinyt esimerkiksi korona-pandemiasta ja yrityksesi Google My Business-tili täytyy päivittää, niin tällä lomakkeella voi tarkistaa tärkeimmät tiedot ja tarvittaessa muuttaa niitä.

LOMAKE:

Joskus tilaamasi vahvistuskortti ei saavu Googlelta 14 päivän sisällä. Sen jälkeen kannatta tämän lomakkeen avulla tarkastaa vahvistuksen tilanne. Jos kortti on lähetetty ja se ei saavu, niin pyydä uusi vahvistuskoodi. 

KOULUTUS:

Käy katsomassa Googlen tarjoama Google My Business koulutus. 

Tiedätkö jonkin tärkeä lomakkeen, ohjeen tai linkin jota minulla ei ollut listassa. Laita linkki kommentteihin, niin lisään sen listaan. Kiiiiitos.

Kari Tapio Nieminen


Terve👋

Olen SEO Kari Nieminen markkinointikonsultti ja SEO-ekspertti. Kirjoitin artikkelin sinua varten. Jos en osannut vastata kaikkiin kysymyksiisi tyhjentävästi, niin olisi mahtavaa jos jättäisit kysymyksesi sähköpostiini kari@seokarinieminen.com. Vastaan sinulle ASAP. Jos taas sinulla on heti ongelma, jota et saanut ratkaistua niin voit varata myös maksuttoman konsultaation, jossa ratkaisemme ongelmasi👌

Ystävällisin terveisin Kari

Your Signature

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}