.st0{fill:#FFFFFF;}

Mitä Google My Business maksaa? 

 17 huhtikuun, 2021

By  Kari Tapio Nieminen

Mitä GOOGLE MY BUSINESS maksaa? 

Google My Business hinta on ilmainen Geepeli

Jos et ole äkännyt vielä yhtä paikallismarkkinoinin tärkeimmistä työkaluista, niin suosittelen sinua heti tänään perustamaan yrityksellesi maksuttoman Google My Business - yritystilin.

Googlen yritystilin avulla yrityksesi tulee näkymään Google paikallishauissa sekä Google Mapsissa.

Näin perustat maksuttoman Google My Business - tilin

Tarvitset yritysprofiilin tekemiseen Gmail sähköpostitilin. 

Jos yrityksellä ei ole omaa gmail-tiliä, niin suosittelen heti hankkimaan se. Voit valita joko ilmaisen Gmail-tilin tai erikseen yrityksille tarkoitetun Google Workplace - tilin.

Voit hyödyntää tiliä jatkossa myös muiden Googlen maksuttomien markkinointityökalujen kuten Google AnalyticsinGoogle Tag Managerin tai Google Search Consolen kanssa.

Supervinkki: Älä käytä Google My Business - tilin perustamiseen omaa henkilökohtaista Gmail-tiliä, sillä jatkossa tulee tilanteita joissa joku auttaa sinua markkinoinnissa, eikä silloin ole soveliasta antaa omaa sähköpostitiliä kenellekkään,  edes väliaikaisesti. 

Miksi Google My Business- tili ei maksa mitään? 
Google haluaa tarjota hakukoneensa käyttäjille (eli sun asiakkaille) ajantasaista ja virheetöntä tietoa yrityksestäsi hakutuloksissa.

Se tekee kaikkensa että hakija löytää oikean osoitteen, puhelinnumeron, aukioloajat sekä muut yrityksesi tärkeät tiedot.

Se motivoi yrityksiä pitämään tilinsä tiedot ajantasalla palkitsemalla usein päivityksiä tekeviä yrityksiä paremmalla hakutulosnäkyvyydellä.

Vinkki:

Jos yrityksesi toimittaa paikallisia tuotteita tai palveluita, niin Google My Business -profiilin täyttäminen ja optimoiminen auttaa yritystäsi näkymään korkeammalla Googlen karttahaussa. Mitä korkeammalla olet, sitä enemmän saat yhteydenottoja paikallisilta asiakkailtasi.

Lue lisää tekijöistä, joiden avulla yrityksesi näkyy korkeammalla Googlen karttahaussa.

Kari Tapio Nieminen


Terve👋

Olen SEO Kari Nieminen markkinointikonsultti ja SEO-ekspertti. Kirjoitin artikkelin sinua varten. Jos en osannut vastata kaikkiin kysymyksiisi tyhjentävästi, niin olisi mahtavaa jos jättäisit kysymyksesi sähköpostiini kari@seokarinieminen.com. Vastaan sinulle ASAP. Jos taas sinulla on heti ongelma, jota et saanut ratkaistua niin voit varata myös maksuttoman konsultaation, jossa ratkaisemme ongelmasi👌

Ystävällisin terveisin Kari

Your Signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}